Månedens blogg ble..... (Ina Anjuta)
Hjem Gratis bloggdesign Portfolio malerier Følg bloggen Designhjelp

0

Månedens blogg ble.....

Søren det var alltfor vanskelig å velge hvem som skulle bli månedens blogg, Jeg hadde bare lyst til å velge alle! Samtidig er det vanskelig å vite hvem som faktisk leser bloggen min. Så derfor kaster jeg terning på nett. Terninger kan løse nesten alle problemer. 

Dette er jo en blogger jeg uansett har lagt merke til før. Hun er en mamma på 20 år og blogger da litt om hverdagen som mor. Samtidig tar hun ofte opp artige , interessante og noen ganger viktige temaer av ulik kategori på bloggen sin.

Så månedens blogg ble:    http://theaskrok.blogg.no/   !

 

Bildet og link kommer opp i menyen i løpet av dagen/kvelden. 

 

Forresten så leverte jeg siste eksamensinnlevering i dag!! Det betyr at livet kan begynne igjen!


 • Kommenter her

  Til toppen
  Ina Anjuta
  Kontakt: inaanjutablogg@hotmail.no

  Nå har du akuratt forvillet deg inn på min "nettside"/blogg. Denne siden fungerer som er slags online portfolio av mange av mine arbeider innenfor kunst og design. Jeg et utdannet Mac-operatør, jobber som grafisk designer og denne bloggen handler mye om å utvikle disse ferdighetene enda mer, og å legge ut arbeider og prøveskisser fra skole og privat. Jeg elsker å designe og skape ting, og har laget en rekke bloggdesign til blogg.no. Mange av disse er gratis design som du kan finne øverst i menyen.
  Bortsett fra dette så er bloggen min også et sted hvor jeg får uttrykt min overflatiskhet ved å legge ut bilder av te-kopper, sminke, innkjøp og andre rosa ting i hverdagen, med en unnskyldning om at jeg lærer meg å ta bilder med min canon 550D.

  Instagram

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  hits