17 mai overstått og snart videototurial. (Ina Anjuta)
Hjem Gratis bloggdesign Portfolio malerier Følg bloggen Designhjelp

0

17 mai overstått og snart videototurial.

Lenge siden update. 

Håper alle hadde en fin 17 mai! 

Forresten jeg har laget en video toturial nå på "hvordan legge inn gratis design" og "hvordan legge inn profilbilde og header" som vil komme snart. Den ene tror jeg at jeg legger ut i løpet av kvelden en gang. Må bare forsøke og redigere bort kleinheten på de, så legger jeg det ut.

Hva synes dere om det? Det er ingen som har spurt om det men har laget det for det. 


 • Kommenter her

  Til toppen
  Ina Anjuta
  Kontakt: inaanjutablogg@hotmail.no

  Nå har du akuratt forvillet deg inn på min "nettside"/blogg. Denne siden fungerer som er slags online portfolio av mange av mine arbeider innenfor kunst og design. Jeg et utdannet Mac-operatør, jobber som grafisk designer og denne bloggen handler mye om å utvikle disse ferdighetene enda mer, og å legge ut arbeider og prøveskisser fra skole og privat. Jeg elsker å designe og skape ting, og har laget en rekke bloggdesign til blogg.no. Mange av disse er gratis design som du kan finne øverst i menyen.
  Bortsett fra dette så er bloggen min også et sted hvor jeg får uttrykt min overflatiskhet ved å legge ut bilder av te-kopper, sminke, innkjøp og andre rosa ting i hverdagen, med en unnskyldning om at jeg lærer meg å ta bilder med min canon 550D.

  Instagram

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  hits