Mye vil ha mer? For mye og forlangt at mange timers arbeid skal koste penger? (Ina Anjuta)
Hjem Gratis bloggdesign Portfolio malerier Følg bloggen Designhjelp

7

Mye vil ha mer? For mye og forlangt at mange timers arbeid skal koste penger?

Jeg setter utrolig stor pris på folks takknemmelighet for at jeg lager design. Og jeg setter samtidig utrolig stor pris på de hyggelige kommetarene som jeg får på bloggen min.

Samtidig er det en ting jeg ønsker å ta opp og det er når det kommer til bestilling av design. Noen synes det er rart at jeg tar betalt for det? Dette er noe jeg stiller meg svært uforstående til. Jeg har jo lagt ut 9 forskjellige gratis design som er beregnet på de som ønsker et fint design som ikke koster penger. Dette gir samtidig et valg. Du trenger ikke betale for design, ingen tvinger noen til å bestille et design. Likevel er det noen som har problemer med at jeg tar penger for å lage skreddersydde design? 

Det er ikke slik at jeg synes det er noen god forretning å lage design til folk, for det er det ikke. Å lage et design tar rundt 8-9 timer og noen ganger mer fordi jeg gjør meg flid med det. Og da er ikke 150-200kr noen spesielt god timelønn. Og hadde det vært gratis så hadde jeg fått alt for mange bestillinger og jeg hadde ikke hatt mulighet til å tilfredsstille alle. 

Så fra nå av vil jeg gjerne sette en aldersgrense på 16 år for bestilling av design. Da vet jeg også at de antagelig har penger til det og samtidig er inneforstått med vilkårene. Jeg vil jo nødig at foreldre skal måtte betale for det.  

 

Vet at jeg snakker til kun noen ytterst få, De fleste viser stor respekt for at jeg legger ut design som de kan ha glede av. Hvis ikke så hadde jeg bare slettet alle gratis designene med en gang. 

 

Forresten tenk på alle de bloggerne som tjener flere tusen kroner på å fortelle om hva de spiste til middag.  

 

 

:)


 • Dato: 14.05.2012 klokken.14:35
  Therese
  URL:
  Jeg forstår deg egentlig. Jeg lagde design til folk før , men jeg slutta med det. Det var så mange som ville ha og jeg orka ikke mer.
  Dato: 14.05.2012 klokken.17:01
  URL: http://idact.blogg.no
  Jeg forstår deg absolutt, og syns du gjør helt rett i å ta betalt for skreddersydde design. Noen vil alltid klage, men det er ingen vits i å bry seg om det.
  Dato: 14.05.2012 klokken.17:12
  URL: http://inaanjuta.blogg.no/
  Ida C. T.: Takk for det :) Mottok en sint mld der jeg ble kalt tigger... :P Men sånn er det bare.
  Dato: 14.05.2012 klokken.17:43
  URL: http://idact.blogg.no
  Er noen som har vanskelig for å forstå at ikke alt i livet er gratis. Vil man ha noe, så er det vanlig å måtte gi noe for det! :)
  Dato: 14.05.2012 klokken.18:23
  URL: http://inaanjuta.blogg.no/
  Ida C. T.: Det er helt riktig :)
  Dato: 14.05.2012 klokken.21:24
  julie susann
  URL:
  jeg får ikke det gratis designet ditt ''NYTT GRATISDESIGN I GRÅ OG ROSA!'' til å funke. det blir litt sånn kødd når jeg tar maler innlegg..... det står at malen inneholder en eller flere feil. hva kan jeg gjøre? hååååper du svarer meg
  Dato: 15.05.2012 klokken.16:27
  Thea
  URL:
  Ikkeno er gratis =)
  Kommenter her

  Til toppen
  Ina Anjuta
  Kontakt: inaanjutablogg@hotmail.no

  Nå har du akuratt forvillet deg inn på min "nettside"/blogg. Denne siden fungerer som er slags online portfolio av mange av mine arbeider innenfor kunst og design. Jeg et utdannet Mac-operatør, jobber som grafisk designer og denne bloggen handler mye om å utvikle disse ferdighetene enda mer, og å legge ut arbeider og prøveskisser fra skole og privat. Jeg elsker å designe og skape ting, og har laget en rekke bloggdesign til blogg.no. Mange av disse er gratis design som du kan finne øverst i menyen.
  Bortsett fra dette så er bloggen min også et sted hvor jeg får uttrykt min overflatiskhet ved å legge ut bilder av te-kopper, sminke, innkjøp og andre rosa ting i hverdagen, med en unnskyldning om at jeg lærer meg å ta bilder med min canon 550D.

  Instagram

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  hits