Nytt angående å sette inn gratisdesign + regler for linken til navnet mitt. (Ina Anjuta)
Hjem Gratis bloggdesign Portfolio malerier Følg bloggen Designhjelp

14

Nytt angående å sette inn gratisdesign + regler for linken til navnet mitt.

Mottar en del mail fra folk som vil at jeg skal legge inn gratis-design for dem. Jeg har gjort det for folk hittil, men når det blir for mange så blir jeg nødt til å ta en 50 lapp for det. Men da setter jeg inn både header og profilbilde. Spesielt når mange av de jeg setter inn for ikke en gang sier takk etterpå! Men det er mange takknemmelige mennesker der ute som skriver innlegg om at jeg har satt inn design for dem, og det setter jeg veldig pris på :D Fordi jeg følger med!

Så fra nå av koster det 50 kroner for å få satt inn design. Det fine er at da slipper du også å sette inn header og profilbilde selv. Betalingsinfo får du da hvis du sender en mail.

 

En annen liten ting som jeg har innført er for de som på død og liv må ta bort at jeg har laget designene, har du altså mulighet til å kjøpe deg fri. Det vil si at hvis du betaler meg 50 kr så kan du "late" som at du har laget designet selv.

Til de som ikke vet det så er det usedvanlig enkelt for meg å finne ut hvem som tar bort at jeg har laget designet. Det er bare å søke opp så finner jeg det ut. Jeg må likevel tilføye at de fleste er flinke og tar ikke bort at jeg har laget designet! 

 

 

 

 

 


 • Dato: 14.04.2012 klokken.07:44
  katrine- kommenterer alltid tilbake!
  URL:
  Er det greit at vi redigerer på designene? Og lager det liksom til "vårt eget" om du skjønner? :) Eller må det være akkurat sånn du har laget det?

  Forresten, en ting til! Om vi bruker en av designene dine, som en "startbasis" også bygger vi på så mye at det omtrent ikke er gjenkjennelig, vil du fortsatt at vi skal ha "laget av" knappen der?
  Dato: 14.04.2012 klokken.12:32
  URL: http://inaanjuta.blogg.no/
  katrine: Det er i det minste flott at du spør , og ikke bare gjør det :)

  Men det er litt sånn at hvis du skal endre og redigere mye på det , så kunne dere like gjerne laget nye grunnkoder. Det som tar aller lengst tid når det kommer til å lage design er grunnkodene. Så det dere kan gjøre er å skrive at grunnkodene er laget av meg , men dere har endret på det.

  Ellers har dere lov til å redigere så mye på det som dere vil :)
  Dato: 01.07.2012 klokken.03:42
  URL: http://maariellanthonissen.blogg.no/
  Jeg hadde ingen anelse om hvordan man tok inn design på bloggen, siden jeg har hatt blogg på bloggr.no før.

  Også gikk jeg innpå din blogg å fant noen videoer, så greide jeg det på 1.2.3 !

  så du har vært til stooor hjelp. Fin blogg har du også:-)

  btw: jeg bruker et design som du har laga ;-)
  Dato: 02.07.2012 klokken.00:10
  URL: http://inaanjuta.blogg.no/
  maariellanthonissen: Så fint at du fikk det til etter å ha sett videoene da :) Og takk :)
  Dato: 30.08.2012 klokken.19:21
  URL: http://www.medhjertetpaarettsted.blogg.no
  hei, jeg har fått tilbakemeldinger på at det ikke går å lese bloggen min fra tlf etter jeg byttet design. Er det for stort eller er det jeg som har gjort noe galt?
  Dato: 30.08.2012 klokken.20:15
  URL: http://inaanjuta.blogg.no/
  catyn: Heisann. Ja det stemmer, jeg tilpasset ikke designet til iphone og har ikke fått tid til å oppdatere det enda. Det du kan gjøre er enten å endre på margin-left:-20 til 0 eller hva det er som står der. Under #main i stilsettet. Men ellers så kan du også bytte til den grå versjonen av det designet du har for den er tilpasset iphone. :)
  Dato: 18.09.2012 klokken.23:03
  Linda
  URL:
  Takk for flott design! Navnet ditt blir selvfølgelig stående!
  Dato: 23.09.2012 klokken.16:29
  emmahn.blogg.no
  URL:
  Hei, tusen takk for alle designene, elsker de!!

  Men jeg bare lurer på noe :)

  Jeg har kopiert inn profilbildet mitt i alle malene men kommer ikke opp selv om jeg har skrevet et innlegg rett etter. Kan du hjelpe meg :) ??
  Dato: 19.01.2013 klokken.02:04
  URL: http://www.nataliebk.blogg.no
  Veldig fine, jeg tok et design av deg! Litt treg kanskje, men nå trengte jeg noe som faktisk fungerte! Gode forklaringer også, for første gang har jeg fått til! Tusen takk :)
  Dato: 23.01.2013 klokken.16:27
  Isa
  URL:
  Hei! Jeg lurte på om det er mulig å legge inn kategorier? Jeg ser at det står "Kategorier: blogg" i høyre hjørnet på designet, kan jeg legge inn flere under "blogg", og i så fall hvordan gjør jeg dette? Er det også slik at jeg må poste alle innleggene mine på forsiden for å få link til for eks "om meg" . Går det ikke an å skjule innlegget fra forsiden, og bare vise det på linken "om meg"?
  Dato: 03.03.2013 klokken.11:34
  URL: http://dumalin.blogg.no
  På headeren står det att headeren skal være i 820x390 og i innlegget står det 390x950 ?

  Hva er det som er riktig da? Er det ikke den på headeren som er riktig? Kan du svare i bloggen min i et innlegg eller noe? Siden jeg kommer til og glemme og skjekke her! :-) plis
  Dato: 14.02.2014 klokken.01:26
  URL: http://http://sometimesinmyworld.blogg.no/
  Hei!

  er veldig ny på denne sia, men har tatt et design av deg og er super fornøyd! Det var også veldig bra forklart, tror nok ikke jeg hadde klart det uten noe hjelp, Så tusen takk ! :)
  Dato: 14.02.2014 klokken.01:29
  Therese
  URL:
  En ting til foresten, lurte på nå som jeg har menyer på bloggen, må jeg inn og linke de da hvis jeg skriver ett inlegg, evt, hvordan?
  Dato: 12.07.2014 klokken.22:46
  kinejenta.blogg.no
  URL:
  Hvordan får man navnet til å stå i den ruten på det ene designet??
  Kommenter her

  Til toppen
  Ina Anjuta
  Kontakt: inaanjutablogg@hotmail.no

  Nå har du akuratt forvillet deg inn på min "nettside"/blogg. Denne siden fungerer som er slags online portfolio av mange av mine arbeider innenfor kunst og design. Jeg et utdannet Mac-operatør, jobber som grafisk designer og denne bloggen handler mye om å utvikle disse ferdighetene enda mer, og å legge ut arbeider og prøveskisser fra skole og privat. Jeg elsker å designe og skape ting, og har laget en rekke bloggdesign til blogg.no. Mange av disse er gratis design som du kan finne øverst i menyen.
  Bortsett fra dette så er bloggen min også et sted hvor jeg får uttrykt min overflatiskhet ved å legge ut bilder av te-kopper, sminke, innkjøp og andre rosa ting i hverdagen, med en unnskyldning om at jeg lærer meg å ta bilder med min canon 550D.

  Instagram

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  hits